3D-mallinnuksen ihmeellinen maailma - kirjastotyöpaja

Artboard 6 copy 28.jpg
Artboard 6 copy 28.jpg

3D-mallinnuksen ihmeellinen maailma - kirjastotyöpaja

990.00

Hintoihin lisätään ALV (24%). Jos haluat tilata laskulla, ota yhteyttä support@3dbear.fi. Tämä tuote on tilattavissa vain Suomeen.

Sisältö ja teemat pääpiirteittäin:

·       3D tekniikkana, mistä on kysymys ja miten se muuttaa elämäämme. Viimeisimmät tuulet 3D-tulostuksesta, virtuaalitodellisuudesta (VR) ja lisätystä todellisuudesta (AR) maailmalta

·       3D-tulostimen esittely ja käyttö. Erilaisten materiaalien, kuten puumassan tai biohajoavien muovien käyttö ja muovin kierrätys.

·       Yleisimpien 3D-ohjelmistojen esittely ja käyttö. Työpajan jälkeen osallistujat pystyvät tekemään omia 3D-mallejaan käyttäen ilmaisia ohjelmia ja 3D-tulostamaan niitä käyttäen esim. kirjaston 3D-tulostinta.

·       Työpajassa työstettävänä mallina voi olla esimerkki oman huoneen (tai unelmien huoneen) 3D-malli, 3D-malli omista kasvoista skanneria käyttäen (3DBear voi tuoda skannerin mukanaan) tai kännykkäkuoret.

Toiminnallisten työpajojemme kesto on noin 3 tuntia. Työpaja voidaan suunnata joko oppilaille tai henkilökunnalle. Yhteen työpajaan voi osallistua 25 henkeä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolista matkoista veloitamme matkakorvauksen.

Sopii n. 10-vuotiaista ylöspäin, myös aikuisryhmille.

Osallistujilla hyvä olla kannettavat tietokoneet käytössään.

Quantity:
Add To Cart