Kirja herää henkiin

Artboard 6 copy 23.jpg
Artboard 6 copy 23.jpg

Kirja herää henkiin

750.00

Hintoihin lisätään ALV (24%). Jos haluat tilata laskulla, ota yhteyttä support@3dbear.fi. Tämä tuote on tilattavissa vain Suomeen.

Sisältö ja teemat pääpiirteittäin:

·       Toimitaan 2-4 hengen ryhmissä. Ryhmä suunnittelee virtuaalisen kohtauksen luetusta kirjasta.  Keskustellaan ja valitaan toteutettava kohtaus ryhmissä.

·       Tutustutaan 3DBearin AR -sovellukseen, kokeilemalla sen eri toimintoja, kuten muotojen lisääminen ja poistaminen, kuvia ottaminen, tallentaminen ja suunnittelu.

·       Hahmotellaan kohtaus paperille.

·       Luodaan kohtaus lisätyssä todellisuudessa käyttämällä 3DBearin AR -sovellusta, ryhmä valmistautuu esittelemään kohtauksen avulla kirjaa muulle ryhmälle. Osallistujat voivat myös pukeutua kirjan hahmojen mukaan. Lisäksi työpajaan voidaan yhdistää yksinkertaisen multimediaesityksen tekeminen (kuvat ja teksti videona tms.)

·       Töiden esittely ja oppimispäiväkirja.

Lyhyiden toiminnallisten työpajojemme kesto on noin 2 tuntia. Työpaja voidaan suunnata joko oppilaille tai henkilökunnalle. Yhteen työpajaan voi osallistua 25 henkeä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolista matkoista veloitamme matkakorvauksen.

Sopii n. 12-vuotiaista ylöspäin.

Osallistujilla tulee olla kännykkä tai tabletti käytössään.

Quantity:
Add To Cart