Toiminnallisten työpajojemme kesto on noin 3 tuntia. Työpaja voidaan suunnata joko oppilaille tai henkilökunnalle. Yhteen työpajaan voi osallistua 25 henkeä.

Artboard 28.jpg

Oppilastyöpajat

Artboard 28 copy.jpg

Opettajien koulutukset / VESO-koulutukset


Artboard+6+copy+10.jpg

Maker - ajattelu eli tekemällä oppiminen kouluissa

Miten tuodaan maker ajattelu ja laaja-alaiset taidot kouluun? Käsiteltäviin teknologioihin kuuluvat lisätty todellisuus (AR), virtuaalitodellisuus (VR), ohjelmointi/algoritminen ajattelu (hyödyntäen Micro:bit / Scratch-ohjelmointia) sekä 3D-tulostus.

Artboard 6 copy 12.jpg

lisätty todellisuus opetuksessa

Mitä tarkoittaa lisätty todellisuus eli AR? Työpajassa tutustutaan monipuolisesti lisättyyn todellisuuteen ja sen käyttöön itse tehden ja kokeillen.

Artboard 6 copy 19.jpg

Oman ympäristön suunnittelu

Minkä paikan sinä haluaisit suunnitella oppilaittesi kanssa uudelleen? Työpajassa tutustutaan lisättyyn todellisuuteen ja suunnitellaan joku asiakkaan valitsema kohde uudelleen lisätyssä todellisuudessa.

Tunnetaidot

Taito tunnistaa ja havaita omia tunteitaan on itsetuntemuksen perusta. Hyödynnä lisättyä todellisuutta tunnetaitojen harjoittelussa. Minkälaisia tunteita eri tiloihin tai paikkoihin liittyy?

Todellisuuden lukutaito

Osaatko lukea todellisuutta? Mikä on totta ja mikä lisättyä? Tulevaisuudessa tarvitaan todellisuuden lukutaitoa medialukutaidon rinnalle.

Artboard 6 copy 11.jpg

AR seikkailu

Lisätyn todellisuuden seikkailussa kokeillaan lisätyn todellisuuden käyttöä ja visualisoidaan itse lisätyn todellisuuden seikkailutarina lähiympäristössä joko kuvin tai tekemällä video. Työpajaa voidaan liittää joustavasti johonkin oppilaiden käsittelemään teemaan.


ARkku-3.jpg

ARkku

Lisätyn todellisuuden kokonaisratkaisu esimerkiksi kouluun, päiväkotiin tai kirjastoon.

Paketti sisältää:

- alkuperehdytyksen henkilökunnalle

- pedagogisen materiaalin (5 toteutusideaa)

- 3DBearin lisenssin vuodeksi

- 3DBearin käyttötuen vuodeksi

- diplomit osallistujille

- sovitun määrän tabletteja.